MERITÄHTI II


Modernia & Korkealuokkaista asumista

  • Urbaani, ainutlaatuinen ja selkeä

  • Uudehko merellinen lapsiystävällinen asuinympäristö

  • Arjen luksusta mukavuuksilla: mm. maalämpö, valokuitu-verkko sekä suuret katetut terassit

     

  • Selkeä arkkitehtuuri ja aikaa kestävät materiaalit

  • Kattavien palveluiden läheisyys

Voivalan Meritähti II


Modernien rivitalojen sarjaa jatkaa Meritähti II

Urbaani Meritähti on modernia ja korkealuokkaista asumista trendikkäällä asuinalueella. Merellinen ilmapiiri ja Kuusiston salmen upeat maisemat luovat alueelle kauniita tyylejä eri vuoden aikoina. Meritähden talojen musta ulkoasu tuo mahtipontisuutta alueen luonnon oman näyttävän kalliorakennelman kanssa. Käsin kosketeltava rouhea puu henkii lämpöä ja helposti lähestyttävyydellään luo kodin tunnun.

Kotina Meritähti on kahden rivitaloyhtiön kokonaisuus, joka on luotu kestämään aikaa. Laadukkaat materiaalit, tarkkaan valitut yksityiskohdat, maalämpö, valokuitu-verkko sekä katetut autopaikat tekevät arjesta luksusta. Talotekniset ratkaisut ovat laadittu asukasta ajatellen, laadusta tinkimättä.

Taloyhtiönä Meritähti henkii merellisyyttä, luonnonraikkautta sekä urbaania luksusta. Arjesta tehdään helpompaa ja nautittavampaa asumisratkaisuin, joista mainittavin on varmasti asuminen yhdessä kerroksessa. Selkeälinjainen, vankka ja ainutlaatuinen Meritähti on asumista lähellä sydäntä.

 

”Luovien ratkaisujen ja viimeisteltyjen yksityiskohtien merellinen unelma.”

– SAFA arkkitehti Pekka Mäki

Alue


Kaarina

Kaarina on merellinen, yli 32 000 asukkaan keskisuuri kaupunki Varsinais-Suomessa. Keskeinen sijainti ja monipuolinen luonto tekevät Kaarinasta mainion kasvupaikan niin ihmisille kuin yrityksille. 

Kaarinan kaupungin periaatteina on olla:

– Asukaslähtöinen ja yritysystävällinen
– Avoin
– Rohkea
– Oikeudenmukainen

Kaarina on loistanut kärkisijalla monissa eri valtakunnallissa tutkimuksissa. Meidät on valittu:

– Suomen luovimmaksi kunnaksi
– Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi
– Yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi
– Palvelultaan Suomen parhaaksi.

Voivala

Uutuuttaan kukoistava Voivalan alue kutsuu asukkaitaan nauttimaan arjesta merellisessä ympäristössä. Uudehko asuinalue henkii merellistä elämää, uimarannan ja venepaikkojen läheisyydessä. Urbaani ja moderni alue kulkee käsikädessä luonnon rauhan kanssa ja asukkaana pääset nauttimaan kauniista maisemista suoraan kotioveltasi.

Merta edemmäs ei tosiaankaan tarvitse lähteä kalaan, vaan uimaranta löytyy noin 300m päästä takapihaltasi. Merituuli voi kuljettaa myös Turun kahvipaahtimon upeita kahvintuoksuja, sen sijaitessa aivan alueen läheisyydessä. Vaikka alue onkin rauhaisa ja kaukana kiireestä, niin löytyvät palvelut kuitenkin helposti ja läheltä. Pienen matkan päästä löytyvät terveyskeskus, kattavat päivittäistavarakaupat sekä kaikki keskustan palvelut. Perheen pienimmille on kattavat leikkialueet sekä päiväkoti aivan asuntojen vieressä sekä kouluihin on helppo kulkea.

Päiväkoti n. 50 m
Bussipysäkki n. 200 m
Ala- ja yläkoulu n. 2 km

Lukio n. 2 km
Kaarinan keskusta n. 2,5 km
Turun kauppatori n. 10 km

Asunnot


2H + keittiö, sauna 68 m² + katettu terassi 22 m²

Tähän kotiin suurien ikkunoiden tuoma avaruus luo jopa suurempien neliöiden tunnun. Tämä on loistava kohde niin sinkulle, kuin valoisuudesta nauttivalle pariskunnalle.

3H + keittiö, sauna 82,5 m² + katettu terassi 27 m²

Tämä kohde tarjoaa mahdollisuuden muovata koti halutunlaiseksi, oli se sitten koti lapsiperheelle tai avaraa asumista arvostavalle.

3H + keittiö, sauna 82,5 m² + katettu terassi 41 m²

Tämä kohde tarjoaa mahdollisuuden muovata koti halutunlaiseksi, oli se sitten koti lapsiperheelle tai avaraa asumista arvostavalle.

4H + keittiö, sauna 113,5 m² + katettu terassi 51 m²

Rakenna kodista linnasi omien tarpeidesi mukaan. Monipuolinen pohjaratkaisu luo puitteet unelmiesi kodille. Mahtipontinen katettu terassi muuntuu mieleiseksesi eri vuodenaikojen mukaan.

Arkkitehdin havainnekuvia asunnosta 4H + keittiö, sauna 113,5 m² + katettu terassi 51 m².

Tyylit


TAMMI

Hienostuneet ja lämpimät luonnonsävyt luovat mahtipontisen kokonaisuuden. Raikas yleisilme koostuu puun, nahan ja harmaan sävyjen luomasta harmoniasta. Tammen tyyli on käytännönläheinen ja skandinaavisen linjakas korostaen kuitenkin ajattomuutta sekä trendikkyyttä.

SAVU

Rouhea ja mustanpuhuva Savu tuo kotiisi tehdasmaisen, mutta raikkaan yleisilmeen. Kontrastia tummempiin sävyihin tuo vaaleat ja ylväät materiaalit sekä yksityiskohdat. Puun ja betonin yhdistelmä luo ryhtiä linjakkaaseen kokonaisuuteen.

PUUTERI

Puuteri on tyylisuunnaltaan pehmein kokonaisuus. Tyylissä puhuttelevat hempeät pastellisävyt ja vaalea puu. Luonnetta Puuteriin tuo kontrastina toimivat materiaalit, kuten kivi ja betoni. Olematta kuitenkaan liian herkkä muihin tyylisuuntiin nähden, sopii Puuterin pehmeys miehisempäänkin tyyliin.

HÖYHEN

Ylellisen puhdaslinjainen höyhen on ajaton ja tyylikäs kokonaisuus. Vaaleat ja valoisat pinnat saavat vastapainoa kiven ja betonin särmikkyydestä. Pienien yksityiskohtien avulla luodaan arkea ja aikaa kestävä harmonia.

Keittiö


OLISIKO VIELÄ RIPAUS LUKSUSTA?

Sijainti


Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder