Yhteistyö

   

Sigge Oy


Pääsuunnittelu

SIGGE on vuonna 1956 perustettu arkkitehtitoimisto. Vuonna 2002 SIGGE ja VIIVA ARKKITEHTUURI fuusioituivat. Tuotamme korkeatasoisia ja ammattitaitoisia suunnittelupalveluja. Pääarkkitehti: Pekka Mäki

PJ-Suunnittelu Oy


Rakennesuunnittelu

EneOpt Oy


LVI-suunnittelu

Lamport Oy


Sähkösuunnittelu ja urakointi

LVI- ja IV-urakointi

Rakennus Laatukoti Oy


Sisustus ja ulkotyöt

Janakkalan Mestaripalvelu Oy


Vastaava työnjohtaja

Vastaava mestari: Tuomo Niemi, mestaripalvelua vuodesta 1992.

Auratec Oy


Työmaavalvoja

Auratec Oy on Turussa toimiva yhden miehen asiantuntijayritys, jonka toimialaan kuuluu rakennushankkeiden kustannussuunnittelu sekä rakennusvalvonta. Työmaavalvoja: Juhani Virtala.

MM-Koneurakointi Oy


Maapohjatyöt

MM-koneurakointi Oy on 2004 perustettu Raisiolainen nuorekas ja asiansa osaava maanrakennusyritys. MM-koneurakoinnin osaamisalueeseen kuuluu niin maanrakennustyöt kuin salaojien- ja viemärien korjaustyöt.
Urakoitsija: Marko Suominen

Rakennus MAN Oy


Perustukset

Rakennus MAN Oy on valuperustusten ja anturoiden kokenut ammattilainen. Yhtiö auttaa asiakkaitaan suoriutumaan koko perustusurakasta ilman huolia. Yhtiö palvelee alan ammattilaisten voimin omakoti – ja mökkirakentajia, laajentajia, talotehtaita sekä rakennusliikkeitä.

Vahvimmat osaamisalueet:

– Paikallavalu perustukset, ns. matalaperustus kohteisiin.

Jetta-Talo Oy


Talotoimittaja

Kotisi lähimetsän puista

Jetta-konserni on Perhossa sijaitseva mekaaninen puunjalostuslaitos, johon kuuluvat sahausta ja jatkojalostusta harjoittava Jet-Puu ja Jetta-Talo -talotehdas. Jetta-Talo on valmistanut koteja jo 30 vuoden ajan. Sen ansiosta olemme tänään yksi suurimmista puutalorakentajista Suomessa. Tiedämme, että jokainen perhe on erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan yksilöllisesti täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Luotettavaa rakentamista

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä SFS-EN ISO 9001:2000 laatusertifikaatti onkin osoitus siitä, että olemme turvallinen yhteistyökumppani onnistuneessa talonrakennusprojektissa.