Alkusanat


SaJaSe Oy on uudisrakentamiseen erikoistunut yritys Kaarinasta. Yrityksen päätoimiala on asuin- ja essay writers muiden rakennusten rakentaminen, mitä se toteuttaa laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta. Uudisrakentaminen Varsinais-Suomessa on ollut pitkään suurten rakennusliikkeiden käsissä. Tämä tarkoittaa, että pieniä ja keskisuuria rakennusprojekteja on ollut speculating about causes essay topics todella harvoja, eikä niistä olemassaolevista ole löytynyt selkeää jatkuvuus-suunnitelmaa. Tähän markkinarakoon SaJaSe Oy tähtää. 

Omistajat


Satu Kujala | Visuaalinen ilme & materiaalit

on ollut tärkeä osa menestyvän kauneudenhoitoalan ketjun kasvutarinaa, muun muassa maahantuonti – ja koulutustoiminnassa. Tämän jälkeen hän on keskittynyt asuntojen stailaus- ja kehittämisliiketoimintaan. Satu tuo yritykseen nykyaikaisen näkemyksen asuntojen tyylistä-, valoisuudesta- ja pohjaratkaisuista sekä materiaalivalinnoista.

 • +358 405455782
 • Jarmo Jääskeläinen | Hankintapäällikkö

  on monen alan yrittäjä, jolla on paljon kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hän on ollut mukana kasvattamassa monen miljoonan luokan yrityksiä uransa aikana. Viimeiset vuodet Jarmo on pääosin toiminut ”business-enkelinä” ja auttanut lukuisia start-up -ja kasvuyrityksiä pääsemään markkinoille. Jarmon erikoisosaamista on materiaalien ja palveluiden osto. Tämä on ala missä hän varmasti kuuluu Suomen parhaimistoon.  

 • +358 400765488
 • Eero Lehti

  Visio


  Yrityksen visio on olla viiden vuoden sisällä merkittävä ja kunnioitettava tekijä Varsinais-Suomessa rivitalo- ja pienkerrostalojen uudistuotannossa. Kohteemme erikoisuudet, joilla erotutaan joukosta tulevat olemaan tyyli ja energiatehokkuus. Ihmisiä kiinnostaa tänä päivänä yhtä paljon juoksevat kulut, kuin kohteen hinta-taso. Visiomme on olla merkittävä lisä-arvon tuottaja energia-tehokkuuspuolella.   

   

  Missio


  Yrityksen missio on uudenaikaisia rakennusmenetelmiä hyödyntämällä rakentaa kohtuuhintaisia ja energiatehokkaita rivi -ja kerrostaloasuntoja Varsinais-Suomessa laadusta tinkimättä. Teemme tiivisti yhteistyötä kasvavan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, kunnioitamme heitä sekä heidän mielipiteitään. Opimme yhteistyökumppaneiltamme jatkuvasti uutta ja kokomme ansiosta pystymme joustavasti muokkamaan toimintaamme vastaamaan markkinoiden tarpeita.